Silvestrovanje na Prepihu

Silvestrovanje na Prepihu je dogodek, ki že tradicionalno privabi največje število članic. Tudi letos je bilo tako. Prihajale smo s priložnostnimi darili v rokah in se z nasmehom ozirale po praznično pripravljenem omizju. Za to je še posebej poskrbela naša Vida, organizatorka in steber dogajanj v društvu, z njenim darilcem, ki je vsakega pričakalo ob pogrinjku.

Po pozdravnih nagovorih naše vaditeljice telovadbe Vide in predsednice društva g. Milojke Gutman, nas je obiskal gospod “vsevedni”, nutricionist, in nam predaval o zdravi prehrani. Ob zabavnem podajanju smo se spet nekaj naučile ali pa obnovile že poznano. Še nekaj zabavnih prispevkov, ki so jih prebrale naše telovadke in že je bil čas za kosilo.

Tudi po kosilu nam ni bilo dolgčas. Najprej nas je obiskal Božiček. Naša Ana, ki že vrsto let prevzema obvezo in se preobleče v dobrega moža, se je tudi letos potrudila in nas s svojim obiskom zelo razveselila… Ne le, da nam je prinesla lepe želje in se zahvalila za pridno delo, prinesla je veliko dobre volje in nasmeh na naša lica.

Harmonikar, ki nas obišče vsako leto, je pomagal pri izvedbi nekaj zabavnih igric. Zmagovalke so seveda bile nagrajene z nagradami, ki so jih prispevali sponzorji.

Tudi na telovadbo nismo pozabile. Za tiste, ki ne hodijo k telovadbi, smo s pomočjo prostovoljk prikazale vaje, ki jih izvajamo. Pri tem pa smo še prebrale pozdravno pismo telovadke Vere, ki se nam zaradi bolezni ni pridružila.

Srečanje smo zaključile ob prijetnih zvokih harmonike. Plesali smo in seveda si s pomočjo srečelova razdelile darila, ki smo jih prinesle s seboj. Razšle smo se z dobrimi željami za prihodnje leto in si zaželele prijetne praznike.

Zapisala:
Lidija F.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja