Novoletno praznovanje

Telovadke in članice osteoporoznega društva Novo mesto smo leto zaključile z veselim dogodkom, silvestrovanjem na Prepihu.

Naše društvo ima pestro sestavljen program skozi vse leto. Zasluge gredo dobro uigranemu vodstvu s predsednico Gutman Milojko in nadvse požrtvovalno vaditeljico telovadbe Vido Mamilovič na čelu.

Kar lepo število (62) se nas je zbralo na silvestrovanju, saj nas vsako leto privablja bogat program. Sestavljen je bil iz kulturnega dela in zabavnega. Vmes nas je osebje gostišča pogostilo z dobrim kosilom.

Naša Vida nam je pripravila zelo prijetno vzdušje. S pomočjo sodelavk-članic nam je bilo predstavljenih več kulturnih točk, nato »posrečen« skeč, nekaj minut pa smo se ob vodenju »kitajske vaditeljice« razgibavale. Obiskal nas je tudi Božiček z darili.

Še daleč ni bilo konca zabave, saj je Vida priskrbela veliko lepih dobitkov za srečelov. Vsaka srečka je bila dobitna. Silvestovanje je popestril zabaven in simpatičen harmonikaš Jože, tako, da ni manjkalo ne petja, ne plesa.

Hvala za lepe trenutke, ki smo jih ob druženju doživele, hvala za trud ob izpeljavi dogodka timu okrog Vide in hvala članicam za lepo udeležbo.

Vsem srečno in zdravo 2020

Pintarič Sonja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja